Skrattar sönder mig.

Skrattar sönder mig när jag tänker på mitt o Freds dygn.
Orkar inte dra allt, tror inte ni orkar läsa allt heller så, kort o gott- vi har haft kul ;)
Trots att Fred av nån underlig anledning har jätte ont i höften o staplar sig fram i dag. :P Förra utgången stukade han foten.. Vet inte hur han lyckas.  

Killarna förlora borta matchen med 2-7. Surt!! Men de tyckte ändå de kändes ok eftersom i stort sett hela laget är hängiga o hostar. Joppe o josé var inte med o spela på matchen så de spela bara på 6 man. Eftersom inte Joppe orkade va med o spela pga av att han va så hängig fick perka hoppa in i spela i stället.

Nu har de precis åkt iväg till Casino. Jag stanna hemma, eftersom jag ska jobba 8-17 i morgon.

Ska fixa matlåda nu sen blir de sängen ;)
Godnatt folket!



Full....

Jag o Fred har precis kommit hem .Vi har varit på Kippis O Vikingbar. Nu sitter jag här svin trött o aldeles för full för att blogga egentligen...men måste bara berätta.. vi träffade en kille ikväll på kippis som har cancer i magen, han läggs in i morgon. Han förväntar sig det värsta, då cancern sprider sig alldeles för fort.. han fick reda på att han hade cancer för 4 månader sen, o den har redan spridit sig dubbelt så långt sen dess.. så de går riktigt fort. Han berättade för mig att han aldrig varit så rädd i sitt liv. Han vill inte dö. Va säger man?...

Under den här tiden vi bott här nere har jag möttt så otroligt många människor som drabbats av så tråkiga öden.. Anldeningen till varför jag skriver de här nu är för att vill säga.. - Ta för fan vara på livet medans Ni kan!!
Jag har lärt mig o kpmmit till insikt med så mycket här nere. Jag har mött otroligt många "öden" hemma oxå, men har inte alls blivit så djupt berörd som här. Kanske för att jag har mer tid att reflektera över saker här..? eller så har jag kanske mognat o tar saker på större allvar..?  :P

Jag tänker varje dag på hur lyckligt lottad jag är. jag är tillsammans med mannen i mitt liv. jag har underbara vänner o familj. Evigt tacksam!! 

Min syster brukar säga: - Varför drömma om livet du vill leva, lev det!!
Ja, varför inte? Om man kan, så varför inte?  

En patient på jobbet skrev en dikt på datorn när hon vakna upp ur koma efter 5 år, som jag aldrig kommer glömma slutet på. Hon skrev.. " jag är ledsen ibland, inte för att jag är sjuk, utan för att Du är blind".
Så sant... Människan i dag är så fixerad på utsidan så vi ser inte insidan.....

Nej jag måste sluta blogga på fyllan, blir alldeles för djup :P haha...
Men jag har lärt mig så otroligt mycket på den här resan så ni vet inte.. det Bästa är att vi har halva kvar, alltså ännu mer att lära sig ;)


Jag lever min dröm!!



hihih....

Self Catering Apartment Apartamentos Tamaimo Tropical, Puerto de Santiago 

TUR att det regnat i dag så man kan sätta sprätt på lite pengar ;)
Jag har precis bokat hotellrum för mig o älskling den 12-14 Feb. Hoppas verkligen inte han kommer läsa min blogg innan dess :) hihihi.... För det är en överraskning, så schhhhh inte ett ord ;)
Den 14e Februari är det även Alla hjärtansdag så de passar ju utmärkt :D LÄNGTAR MASSOR!!

Nu ska jag skynda mig ut innan regnet börjar igen :)

Ikväll ska jag o fred ut o slå klackarna i taket. hahhaha ;D

 

 




ja men hejja Lördag....

Hmm.... Löradgen har precis börjat men planerna har redan hunnit ändra sig!!

För det första skulle Perka va kvar hemma när de andra åkte på borta match kl 5 i morse. Men han är inte kvar. På träningen igår kväll berätta de att han skulle med o coacha på matchen. BRA med framförhållning här nere! -INTE!!

De har bestämt så nu att den fjärde svensken (de sitter en match var) som Inte ska spela på borta matchen ska med o coacha i stället, eftersom de inte har någon tränare längre... Jätte bra för laget!
MEN perka ville verkligen inte med på den här matchen eftersom, Fred fortfarande är här o hälsar på o jag är ledig hela helgen. Och eftersom INGEN har sagt nåt om att han ska åka med trodde vi inte att han skulle åka med.

Så nu får fred o jag roa oss själva här hemma. Kan bli minst lika roligt det ;) 
Fast just nu sitter jag här själv medans fred ligger i rummet intill o Sover.. hahahha ;)


För det andra skulle jag ha tagit en jogging tur nu på morgonen, men gisssa vad? Regnet bara öser ner på utsidan. Jätte skönt att springa i dugg, men inte i ösregn. Hoppas på att de slutar regna Snart!!!

"Ändra dina tankar o du ändrar din värld", så sant som de är sagt!!

Positiva tankar ska de va. ;) Svärmor ring till Jonas mamma nu o ge killarna positvenergi inför matchn o när ni ändå är i gång kan ni ge mig o fred lite oxå ;D


Nu ska jag städa o plocka iordning lite här, perfekt väder för att pyssla inne ;) hehe...


Lika tråkigt varje gång..

Nu har svärpäronen åkt hem igen.. Lika tråkigt varje gång att säga hej då.. Men vi ses ju snart igen ;)
Kanon vecka har vi haft i alf, men den gick som vanligt alldeles alldeles för fort!!!


Gårdagen












Älsk, Krille o Fred laga jätte god mat till oss efter en dag på stranden ;)

Efter killarnas träning på kvällen var jag o älsk ute o käka med Svärföräldrarna o sa hej då, deras sista kväll på ön. Tack än en gång för en toppen vecka!!



I dag har jag jobbat mellan 8-17. Nu har killarna precis dragit på träning som vanligt, fred är kvar hemma så vi ska laga i ordning nåt o äta. Hungrig som aldrig förr :P




Skönt!

NUU är det fint väder igen. Har blåst jätte mycke hela veckan o varit kallt på nätterna... Vi som hade hoppats på att vi redan gick mot våren :P Toppen på Teide är TÄCKT av snö o is igen, den som nästan hade smällt bort helt... Bajs!! Så nu får topp bestigningen vänta ett tag till.

Jag o Älsk har varit ute o promenarat på morgonen, jätte skönt!! Känns som de va evigheter sen jag tog en morgon promenad. Ska bli gött att komma tillbaka till "vardagen" nu faktiskt.
Jätte jätte kul att så många kommer o hälsar på, uppskattas till Tusen att Ni tar er tid o pengar o hälsar på oss ;) Betyder Massor verkligen!!
Men nu ska de bli skönt att få lite rutiner på dagarna igen. Komma igång med träningen på riktigt. :)


Nu väntar straaaaaandeeeeen o ssooleeeeen :D :D D: D:D Sista dagen med svärföräldrarna... Perfekt vecka har vi haft, förutom vädret då som hade kunnat varit lite bättre..


Måste bara visa va min goaste vän Linda Nilsson svara när hon fick frågan om hon fick nog av oss efter 3 veckor på besök här nere. :P  

"Om jag fick nog?!?!
Av?
1. Underbar vän
2. Störtsköna killar å fina vänner
3. Varmt fint väder, bättre än svenska sommarn!
4. Kunna bada i havet tills man blev skrynklig
5. Komma bort från vardagen hemma å ha ett enklare liv för en stund

Hur kan man få nog? Det får inte jag iaf trots att jag gillar ordning å reda å hemmalivet" :)









Storm o kallt!

I går gick ju jag o Perka ut på en promenad när det "slutat" regna på morgonen.. men oj så fel vi hade.. De regna om vart annat hela dagen... Stråååålande sol, Reeegn o sen blåst. Blåste upp till storm på kvällen. Har varit sviin kallt i natt.

"promenaden"

Tog skydd från regnet under ett träd :P





Gick till perkas mamma o pappas hotell :)



Gick sen hem o svidade om för att käka oå Nordic kitchen, bästa maten!!

Drog vidare till Den glade viking för att kolla handboll sverige - danmark.



Sverige förlora dock,men vi var lika glada för de :P

Ännu en jätte rolig/ trevlig kväll!! Tack för de.

Nu ska ja lägga på ett kol så vi kommer ner till stranden nångång:)
Ikväll ska jag jobba mellan 17-02.

 

 


Burrr....

I dag har jag o Älsk ätit frukost i sängen. ;)
Har regnat  åskat som bara den i natt... regnade när vi vakna i morse oxå. Så vi strunta i gymet. inge borstskämda alls med vädret :P Hade man stannat hemma varje gång det regna i sverige skulle man aldrig få komma ut :P
Tur det är städdag i dag, liiite smulor i sängen ;P  
 
Men nu verkar de som att vädret blir bättre, solen Skiiner in genom fönstret :D
Ska ta oss en promenad nu sen kanske träna lite hemma. Jag måste ju testa mina nya träningskläder jag råka köpa igår när jag gick hem från vintersol. De va ju 40 % i Nike butiken... :P






Hela gänget hejjar på killarna på matchen!!
Jonas lillebor, fred, perkas pappa, jonas plast pappa, perkas mamma o jonas mamma.


Vidare på Rock Story!




Mark som är med i laget sjunger i showen.


Efter showen drog vi till Kippisbar.


Orkar inte lägga upp fler bilder. :P


Sletön.

De va inte de lättaste att vinna över kudden 6.30 i morse kan jag säga... men jag kom upp!! Puuh...
Var tvungen ställa mig vid spisen o göra matlåda i morse oxå :P skulle ju inte va ute längre än till tio igår kväll? va hände där? hhaha.. men va hade sviiin kul. En av de roligaste utekvällarna här nere faktiskt :) Och det kändes i dag kan jag säga... kände mig inte allt för stark när jag gick till jobbet i morse, men väl där blev jag piggare o dagen gick otroligt fort. Skönt!!

Väl hemma igen, starx efter kl 17, tänkte jag bara viiiila. Tackade nej till promenad med Lina för att lägga mig o se på film i stället... Men då slog det mig att jag lovat att visa mammorna vintersol och Jonas mamma åker hem  kl 5 i morgonbitti så de va bara att slänga sig på mobilen o bestämma date! Kl 19 möttes vi upp, Eva, Britt-marie o jag för en guidad tur. Man ska hålla vad man lovar ;)

Hittar inte sladden till kameran, därför ni inte fått sett nå bilder.... men de kommer :)


Hoppas ni har en bra månda kväll där hemma :)
Tack alla goa underbara som smsar, ringer lr skickar mail. De betyder så himla mycket!! Man känner sig lätt ensam när man är såååååå många mil från sina vänner, då betyder det lilla så otroligt mycket!!!!


Natti natt!!


Lyckliiiig. :)

Jag är den lyckligaste just nu ;) Varför? Därför att de senaste dagarna har blivit precis så bra som vi önskat. Killarna vann m 7-4, Rock story va bra  "efterfesten" va jätte rolig ;)

I dag har v i varit på marknad jag o perka fick nyckelringar av svärföräldrarna. En varsin halva av ett hjärta, på min halva stod de perka o på hans stod de Anna ;) Gullit <3
Sen har vi varit på "den glade viking" o kollat handboll ikväll, Sverige vann ;) wiii! sen vart vi kvar där o festa ända tills nu. Jätte lyckat!! Hela gänget va med, jag, krille, fred, perka o hans mamma o pappa, joppe, jonas o hans lillebror mamma o plast pappa, så vi har vart ett stort gäng. Jätte jätte kul verkligen.. :D De enda som saknades va min mamma o pappa, men jag ringde till mamma så hon fick va med på ett hörn. ;)
Svärmor, perkas mamma sa även de bästa hon någonsin kunde ha sagt till mig ikväll. Blev så glad så tårarna rann ;) TACK!! De värmer så otroligt mycket!!!


Är sååå lycklig!!!!! ;) o lite full.. hahah :P
Borde sova nu eftersom jag ska upp o jobba i morgon bitti.. Men kommer nog studdsa upp i morgon av ren lycka :P Kanske inte för att jobba men för att jag är såå otroligt lyckligt lottad. :D
killarna är fortfarande ute o festar, får se när de kommer hem, kanske lagomt tills jag ska gå till jobbet ;) hehe..

Godnatt gott folk!! :D



lallalala

Igår kväll kom perkas mamma o pappa hit ;D KUL!!! Jag o älsk mötte upp dem vid deras hotell med öl, vin, vatten o frukt :) Kom hem runt ett i natt. Trevligt :)

Ska göra oss i ordning o gå bort till dem strax nu.
Ikväll ska vi kolla på killarnas MATCH!!!!! sen vidare till Rock story. Den showen som Mark är med o sjunger i. De är ABBA, pink floyd, queen. Jätte bra show, vi har redan sett den en gång ;)


Ha en Bra dag!! :)


Svärföräldrarna anländer!

Nu ska jag o älsk gå o möta upp hans föräldrar på deras hotell ;) wii va ku!!

Bloggar mer i morgon, Bråttom ;)

Promenad!

Var ute o gick en lång promenad med Lina förut, en sjukgymnast på jobbet. jätte söt tjej! Så himla skönt att gå o prata om allt o ingenting!! Behövdes verkligen.
 
När killarna kommer hem från träningen sen ska vi nog ut o käka vi fyra, jag, älsk, krille o fred. Får se va de har för planer :)
Men får inte bli för sent för i morgon ska jag o perka ut på en liten tur på fm. ;)

Gullstrand, krille, jag, Fred o Perka. Gullstrand o Fred vinkade av oss "sista" kvällen i Sverige.

Roligaste bussresan ever!! ;D



"Lyckan kommer till dem som skrattar"
:)


Gäser!!

Ligger just nu utslagen på balkongen o gäser efter att ha ätit jätte good tacos med Älsk, Fred o Krille. Joppe o Jonas är på stranden me Jonas "besök". 

I morse var vi iväg till boxningsgymet igen. Tog ett ganska soft pass. Jag fick även bajs ont i nacken så jag körde inte lika länge som krille o perka. Har haft "problem" m nacken till o från i 2-3 år. Så de går nog över snart :P

På väg hem sprang vi på  "roboten", den jätte duktiga instruktören på det andra gymet.
Hon slutade där efter nyår, till min fasa!!
Jag fick hennes nummer av en kille i receptionen så jag skulle ha ringt henne men som jag inte gjort...
I alla fall, för att komma till saken.. så sa hon att hon jobba i en liten affär nu, men Även på ett annat gym, ett bättre gym!! YYYYYYYYYYYYeeeeeeeeeyy ;D Så hon ville att jag skulle börja där. Massa olika roliga pass. Så JA jag börjar LÄTT där om hon ska va instruktör ;D Fanns även fler pass o tider att välja på. ;)


Tänkte visa er utsikten från våran balkongen men hitta ingen, så ni får nöja er med en jätte sköldpadda från Loro park i stället :) I morgon får vi tillbaka våran kamera som har varit hemma i karlstad på lagning, då blir de nya fina bilder :P





Jobb!!

Dags att jobba, 17-02. Sen ledig fram till måndag igen. Puh! :P

Haft en fin dag men Älsk i dag. strosat runt, ätit glass, myst!! Mmmm!!
Älskar DIG stjärnstopp!!!! ;D

Fotbolll!!!

Skippade stranden förut o körde fotboll i stället ;) Hur kan de va så kul att springa efter en boll?!
Vi var nere på innergården o spela, Varmt som aldrig förr, fläcktar i stort sett ingenting där.. Såg ut som vi hade duschat när vi spelat klart. hahhaa...
De va jag Jonas o Perka mot Fred Joppa o Krille. VI VANN så klart :D

Nu har vi precis kommit hem efter att ha käkat med Mark. Jätte god indisk mat. Åt så vi sprack allihop. ;)
Killarna har dragit iväg på träning o jag o fred sitter vid varsinn dator :P
Jag sitter o funderar på om jag ska ta den där springturen nu, bara en promenad lr bara sitta kvar här :P Var svin sugen på en springtur förut men just nu är jag bara mätt :P hehe... får se hur jag gör :) Suget kommer nog tillbaka snart, bara maten lagt sig lite. 



Hoppas Ni har en bra kväll!! :D




Bra start!!!

I dag har vi varit till gymet, sen städat lägenheten. Tisdagar är våra städdagar. Svin bra med en städdag i veckan när man bor så många. :) Så nu sitter jag här med en go känsla i kroppen efter en bra start på dagen ;)
Nu ska vi strax gå till stranden ;) I eftermiddag ska vi käka indiskt med Mark i laget.
Sen får det bli springturen jag missa i går :P

Stranden :D :D







Kommentera gärna lr skicka mail om hur Ni har det. Tänker o funderar mycke på va som händer där hemma :)
Miss You!!


INTERNET!!

Nu har vi äntligen fått internet i lägenheten. : D
Vi hade kunnat haft de redan för två veckor sen, men jag råkade visst slänga koden. Oops!!! :P Men nu har vi fått koden igen. :D :D GÖTT!!!
Jätte sociala är vi just nu... sitter knäpp tysta vid varsin dator. Förutom Fred då som försöker få igång alla.. Går så där :P hahaha....

I dag har jag jobbat 8-17, sen skulle jag bara hem o ta en power nap innan min springtur... Hmm?! vaknade när killarna kom hem från deras träning vid 22. :/ Inte van att jobba :P hehe... Så nej ingen träning i dag heller. Mycke dåligt!!! Blir dubbel pass i morgon i stället ;)


Känns fortfarande som att de är nån som fattas. -LINDA!?!?!?!?! ;) where are YOU!!!



Här är mina killar :) "vi är trasiga o knasiga, i vårt trasdocks gäng"






Självklart har vi våra duster i bland, va annars när vi bor alldeles för många på alldeles för liten yta? :) Men i det stora hela har vi heldlöst roligt o kommer väldigt bra överens. Vi Trivs tillsammans :D
I morgon kommer Jonas bror oxå, så då blir vi 7 st igen i en vecka. Wohhooooo!!! Lr?! ;P 


Men hur mycke vi än trivs tillsammans allihop så ska Jag o Perka ha en mys dag för oss själva nu i veckan. De behöver vi!! Va alldeles för länge sen. Vi ser varann varje dag, vi bor ju som sagt alla under samma tak. Men de är stor skillnad på att vara själva, lr ha 5 andra runt sig. Så nu behöver vi rå om varann lite ;)
Ska bli underbart!! Fast hur skulle de inte kunna bli det när han är världens underbaraste kille. :)


En gammal bild från Mallis, men jag är lika hopplöst förälskad Nu som Då ;D
 

Natti natt nu måste vi sova så vi kan köra gärnet på gymet i morgon ;)



3 veckor har gått!

Nu har linda packat ihop o åkt till kylan igen, Jag o perka var med henne till flygplatsen på förmiddan o vinkade av henne. Buhuuu.. tråkigt att hon åkt. Kändes som hon var en av oss nu, en i "familjen". Så nu känns de jätte tomt, det är nån som saknas!!
Men Fred är fortfarande kvar o håller ställningarna i alf, han ska va här i 2 veckor till :P
Linda skulle bara va här en vecka först, men den veckan blev till två, som till sist blev till tre. hihih... Hjärtat!!  Det har varit hejdlöst trevligt o roligt!!! :D

Just nu sitter vi i gassande hetta på Ed´s bar. Killarna är värsta bakis o kollar fotboll medans jag nördar på datorn ;) Har förstått att många tror att vi "fryser" här nere.. men så är det Inte. Det är ca 25 grader i skuggan.  Alltså är det ännu varmare i solen. ;) Just nu är det ca 35-40 grader i solen!!! Så vi fryser inte ;) Vädret har varit tipptopp ända sen vi kom tillbaka från sverige. December har varit sådär.. ganska ostadigt fast många fina soldagar oxå. Känns som vi redan börjar gå mot våren. ;D Snön på Teide har nästan smällt bort helt nu. Så snart blir det att bestiga toppen. Lr just det, jag har lovat sarah steen att vi ska bestiga den tillsammans. Så boka dig hit nu Sarah ;) ;)


Fler bilder från Joppes 25 års fest.



Födelsedagsbarnet sjunger



Jag & kärleken ;)




Krille O Jonas spelar biljard :)

























Fina Linda.




I morgon blir det till att ta sig upp o jobba. Fram tills på fredag är det fokus på träning o jobb som gäller!! Har varit dåligt med det nu! ;) 
På fredag kommer svärföräldrarna ner. ;) Även Jonas får besök hemifrån till veckan. Fullt ös :) Men det är bara kul!!! :D

 


Nu var de länge sen :P

Nu var de ett tag sen jag skrev :P
Det som har hänt sen sist, förutom sol o bad, är att vi har firat Joppe som fyllt 25 år, jag har jobbat en kväll, Fred har kommit hit. ;D
Jag ska uppdatera er med lite bilder.

Jag & Linda på äventyr i Adeje ;)












Paradise Park, igen ;)







Firade Joppes 25 års dag med god dricka o lite boll sport :P



Sen fortsatte så klart festandet.


Hahhahahaha!!!!

Linda stannar en vecka TILL!!!! skjut mig!! :P hahahha.... nejdå, ingen är gladare än jag att ha henne här ;) På tisdag blir det FULLT hus för då kommer även perkas kompis Fred hit oxå o ska bo hos oss. :P Puh!!!

Imorse drog killarna iväg kl 8 till gran Canaria för att spela match. Matchen börjar kl 21, spansk tid. Alltså kl 22 av svensk tid ;)

Jag o Lindish tvingade oss upp kl 9.30. inge trötta alls, eller?! :P
Packade väskorna o begav oss mot busstationen för att åka på äventyr ;)
Vi gick av i Adeje vid stranden Fanabé. Jätte bra o fin strand med massor av strandsporter + shopping + minigolf + massa annat :P Men vi var ute efter att snorkla så vi fortsatte till en strand längre bort. Där jag perka o krille var typ första veckan här nere. jätte fin strand.
Men snorklingen gick sådär. De var jätte stora vågor så vi slog halvt ihjäl oss när vi skulle i o sen var de så grumligt av alla vågor som drog upp sand så vi såg ingenting. Fast de var nog tur att vi inte såg nånting eftersom Linda är livrädd för fiskar?! hahhahhaha....
De enda vi lyckades med var att tappa bort Lindas älskade solglasögon. :P
Linda insåg att hon fortfarande hade brillorna på sig när vi äntligen hade tagit oss ut i vattnet. Så hon ska gå upp igen för att lägga dem i väskan, men då kommer den största vågen o sköljer över hela henne så glasögonen försvinner.. stackars vännen :P

skulle ha visat er bilder på vårat äventyr men de funka inte så ni får se gamla bilder från när perka jag o krille var där i stället :P




God natt, nu ska jag o Linda ha mys kväll hemma utan boysen ;)

Fast jag saknar min lilla plutt väldigt mycke, inte vana att va ifrån varandra :P <3

 


REA :D

De fina vadret haller i sig ;)
I gar var de spank julafton, sa i dag har de REA nastan overallt!!! Like like!! :D Sa jag o linda har varit pa shopping tur igen. Hon hitta inget men jag kopte en ny "garderob". :P Min alsklings butik hade rea i HELA butiken. Ni som varit ner o halsat pa vet vilken jag menar ;) Killarna har shopppat endel de oxa. Alsk har kopt en jatte fin klocka. Lr han o jag kopte den till han. varfor? For att jag ar snall ;)

I forrgar fick jag rycka in o jobba mellan 20-24. Sen nar jag kom hem hade alla dragit till Kippis bar, sa jag tog en taxi efter. Dar var de i fullgang med att spela kort o dricka ol, aven Linda ;) Sen drog vi vidare till den glade viking o fortsatte festa. Nar aven de stangde gick vi till nan sunkig bar breve o spelade biljard o  dansa. Jatte kul kvall!! :D
Kom hem vid 6.30 pa morgonen, gick upp vid 11 :P

Efter att ha degat inne i krilles rum med chips o godis gick jag perka o krille ut pa garden o spela fotbollstennis. svin kul!! De andra lag kvar inne helt utslagna :P
Vi lekte o svettades i fleeera timmar innan vi blev tok hungriga o gick upp i skaka liv i de andra o drog i gang med tacos kalas o film ;) En jatte Trevlig o Rolig dag om ni fragar mig ;)

I dag har vi som sagt shoppat, o luggit pa stranden ;)
Far se vad vi ska hitta pa ikvall, jag o linda kanske kanske ska pa spa :P Annars far de nog bli en springtur :)

I morgon ar vi ensamma hemma, killarna ska pa borta match pa gran canaria. Alla fyra ska med denna gang. Tranaren ar "sparkad", antligen!! Ingen i laget som tycker om honom. Han ar samst!! Fast han ar fortfarande med o kollar, eftersom han har kontrakt o far betalt.
Glad for killarnas skull som kommer tycka att de ar mycket roligare att spela, de kommer fa ut mer av traningarna o antagligen bli annu battre ;)
Det enda som ar trakigt ar att de kommer antagligen alltid aka alla fyra pa borta matcherna framover nu, den fjarde som inte far va med o spela som brukar va hemma med mig ska med o coacha istallet. Bra for laget,men trakigt for mig :P

Vi ska fa internet till lagenheten nu oxa. wiiii ;) Fast ropa inte hej forens du ar over an, vi ar ju som sagt i spanien da kan allt andra sig.
Min "robot" har tydligen slutat pa gymet.. jag var dar haromdagen o bara skulle kolla vart de skulle ha passen nu o da sa han i receptionen att hon SLUTAT!! Men han gav mig hennes numer o sa att jag skulle ringa henne, eftersom han vet att vi kommer sa bra overens ;)
Buhuuu... jag hoppas verkligen hon borjar igen!!






Stek!

Idag ar det underbart vader. Inte ett moln pa himelen. Sa dagen har mesta dels bestatt av att steka pa stranden ;D Nu sitter vi pa Balu bar o ska kaka ute pa balkongen i Solen ;D Mmmmmm!!!


Kanns som vi ar pa semester just nu.. fast de ar vi ju pa ett vis :P Har jobbat en dag sen vi kom ner tillbaka.. och som de ser ut just nu ska jag inte jobba forens den 17e. Gott, fast jag vill faktiskt jobba lite nu oxa sa de inte bir att jag far jobba massa i slutet av manaden for da kommer perkas mamma o pappa hit!! Kul kul kul!! :D
Ja just de jag har fatt forlangt pa vintersol. Efter jul o nyar nu behover de bara 1/3 av alla assistenter som de anstallt. Men jag fick va kvar :D Skont!!

Nuu kom maten!! See ya! ;)






En vecka till!!

Linda ska va kvar en vecka till. wiiiii!!! :D :D

Igår var jag  med till boxningsgymet o träna med krille o Perka, ojojjojjojoj vilken träningvärk jag har i dag!!! Kan knappt gå lr skratta, gör ont överallt :P Jag som tycket vi körde ett ganska lungt pass.

I dag tog jag o jonas en liten joggingtur på morgonen, sen har vi inte gjort så mycke mer.
Jag o Linda unnade oss en helkroppsmassage förut. Jätte skönt. Förutom när hon kom till vaderna, Aaaaaj!! Fick bita mig i läppen för att inte skrika rakt ut. Den vänstra orkade jag stå ut med.. men när hon skulle börja med högra orkade jag inte hålla mig längre så jag kassta mig upp i halv panik - "jag är skadad i den vaden, så du behöver inte ta i lika mycket"!! hahahaha :P Litten träningsvärk!
Hon var jätte gullig o jätte duktig i alf! :)

Det här sitter linda o skrattar åt breve mig. Jag skrattar inombords, annars går magrutorna sönder :P hahahhaa!!!

Jag på Kippis bar.


Linda & jag på Pradise park ;)




Jag & krille på paradise park på Nyårs afton





Öl spel på Nyårsafton, fortfarande på paradise park.Bästa stället med All inclusive ;D







Krille, Karlsson & Anna


GOTT NYTT ÅR
Balkkongen på Ed´s bar







En spontan drink efter en spontan shopping tur ;)


Vänskapsband <3

Skratten ekar!!

Mår underbart!!! Just nu sitter vi på Ed´s bar. Joppe o jonas kom tillbaka från sverige i dag oxå, så nu är vi samlade allihop igen. Kul att träffa dem igen, men känns sådär att trängas i lägenheten igen. Men de går bara man vill. Linda är fortfarande kvar på besök hps oss. Anna o karlsson åkte hem i söndags morse. :(

Sååååå himla kul att ha Linda här!!! Skratttar så de ekar runt hela ön! Ikväll har vi haft en kväll för oss själva, med buffé i 3 tim med massa skratt o prat. Hann även med shopping o en drink ;) Köpte blandannat vänskapsband :D

Underbart!! Vill aldrig att hon ska åka hem!! så håll tummarna för att biljetterna inte sjunker i pris :P

Gott Nytt ar!!!

Nu ar vi tillbaka pa teneriffa igen ;D Lr vi akte tillbaka i tisdags, sa de ar ju ett tag sen nu :P
Hade en super bra vecka hemma i Kalla sverige. Underbart att traffa alla nara o kara. Hann dock inte med alla men de flesta.. :P
Kande att vi hade garnat stannat nan mer dag hemma.. men nar vi val landade pa on igen kandes det TOPPEN!!! varmt o skont! Plus att vi fick med oss en fripassagerare ner vid namn Linda Nilsson. :D :D KUL!!!!!!! Hon bestamde sig pa mandag kvall, kvallen innan vi skulle aka att hon ville med. Flygbiljetterna hade sjunkit i pris sa de va inget att tveka pa :)

Kvallen innan vi akte var vi aven ut o at mat med lite kompisar o sa "vi ses snart igen" ;) Jobbigt att saga hej da sa vi kor "vi ses snart" i stallet. ;)

Igar pa Nyars afton var vi pa ett stalle som heter Paradise park som ligger lite hogre upp fran varan lagenhet. Betalade 15 euro for All inclusive ;) Sa vi sola, bada. at o drack hela dagen lang ;) Anna o Kristoffer var med oxa, kompisar fran karlstad. Anna har slaktinngar pa on sa de har varit hos dem sen 26e sen akte de till oss for att fira nyar ;)
Nar de stangde parken vid 19 gick vi hem o gjorde oss i ordning for att ga ner till Ed´s bar o skala vid tolv slaget. De bjod pa tilltugg o dricka. :) Vi skalade in bade svenska o spanka tolvslaget, med en timmes mellan rum. Nar klockan slog tolv spansk tid sattes varldens fyrverkeri igang efter stranden, sa vi stod pa Ed´s balkong o kolla. Jatte jatte Fint!!!!!
Sen drog vi vidare til Kippis bar till var van Mackan. Jatte trevlig o rolig kvall. En bra borjan pa det nya aret.
Ar inge bakis i dag heller sa det ar skont!!! Idag har vi varit pa stranden en svang o nu sitter vi pa Bali (balu) bar.
Allt kanns pa topp forutom att jag ska jobba 17-02 i dag. Buhuuuuu!!!  Kommer va dods trott, jag som bruka lagga mig vid tio :P heheh...

Hoppas allt ar bra med er dar hemma o ni hade en bra Nyars Afton!! :)






RSS 2.0