Kanner mig Off....

Ja i dag har de inte varit nagon bra dag. Eller JO det har varit en jatte bra dag, som alla andra dagar.. men jag har bara inte kant mig pa topp idag. Har kant mig latt irriterad och negativ :P hehhe.. men man maste fa ha sadana dagar oxa. Kan inte va pa topp jamt ;P

Har inte "hunnit" blogga pa nagra dagar nu.. men jag ska uppdatera er lite ;)

I fredas var det Kanon vader sa da stekte vi pa stranden ;) Sen gjorde vi inte sa mycke mer :P Killarna tranade pa kvallen, jag slappade hemma.. nar Sarah min alskade Sarah ringde!! Gud va GLAD jag blev ;) Saknar MaasssooR!!!! 

Lordag jobbade jag till 16 sen FORT hem till Perka som var ensam hemma, de andra var pa borta match i Madrid. Det far bara vara tre utlanningar pa borta matcherna sa Perka fick vara hemma med Mig :D :D :D Och det var jag givetvis JATTE GLAD for :D Underbart att fa lite ensam tid med varann! Vi gick forst ut och strosade runt bland affarerna... tills vi blev hungriga da vi satte oss pa en mysig restaurang och kaka.. sen fortsatte vi ner och satte oss vid stranden och bara holl om varann. saaaaa UNDERBART!!!!
hahhahaha... skrattade sa gott at perkas karleks ord till mig... "Anna, jag alskar dig sa mycket att det finns inga stjarnor, inga planeter... ja det finns ingenting sa mycke alskar jag dig.." Mitt svar blev ahahhahaha... VA!?! Finns det ingenting? ;)

Perka- jag alskar dig Stjarnstopp!! ;D

Sen gick vi hem och delade pa ett glasspaket och ett kakpaket medans vi kollade pa en film!!! ;) Kunde inte bli battre!!!
Killarna kom hem nagongang pa natten.. de hade spelat oavgjort 7-7.

I sondas jobbade jag igen, till kl 15 sen direkt ner till stranden dar jag motte upp killarna.
De hade med sig varsin ryggsack med ol + musik!! Vi satt och hade en svin TREVLIG och ROLIG tills solen hade gatt ner. Pavag hem at vi buffè pa en kina restaurang. OM vi at.. hahha.. undrar om de nagonsin kommer ha buffé igen.. de lar ha gatt back :P
Nar vi kom hem gick jag in i vaggen av trotthet.. sa jag somnade medans de andra fortsatte festandet. Jag vaknade 04.15, fortfarande med kladerna pa mig :P hhahah.. killarna var fortfarande ute och festade.. krille och perka kom hem vid halv 6 tror ja.. joppe kom strax efter, jonas vet ja inte nar han kom hem.

Mandag hade vi sovmorgon.. tills jag var tvungen ga till jobbet. 12-18.
Nar jag kom hem fick jag lana jonas MUSIK for att ga ut och springa. min mp3 dog utan forvarning for ett tag sen... darfor har det blivit lite daligt med springa nu :P 
Men ojojjo.. va harligt det var att fa springa ur sig. Sarah- du vet hur jag blir nar jag har sa dar mycke enrgi som vill ut. Kan lixom inte va still ;)
Bra musik, med solen pavag ner och flaktande vindar fran havet! Otroligt Harlig kansla!!! Kandes som jag flog fram ;D

I dag har vi, jag perka joppa och jonas varit i gymet. Krille har haft tandvark under natten sa han stannade hemma och sov.
Jag tog de valdigt soft pa gymet.. de andra korde sa svetten SPRUTA!!! Man svettas bara av att ga in pa gymet, SJUKT varmt dar inne...
De som ager stallet ar jatte trevliga.. aven de som boxas dar! Vi kopte ett varsitt "boxar linne" efter att vi hade tranat. Sa nu kommer vi va svin coola nar vi tranar ;)

Sen gick vi hem och kaka luch och stada lagenheten. Sa nu ar den frasch igen. Svin bra att ha en staddag i veckan!!
Efter stadandet gick jag perka och krille ner och la oss pa stranden och vila ;) Skont!!
Som sagt sa har jag kant mig valdigt "off" idag.. men men... imorgon ar det en ny dag ;)
Vi TRIVS fortfarande svin Bra!! Vill Inte hem!!
Har snart varit har en manad nu.. tiden har gatt galet fort!! Kanns fortfarande overkligt att vi ska va har i 7 till.
Wiihiiiiiii :D :D :D UNDERBART!!!!

Vi har saaa kul har gjort sa himla roliga och tokiga saker!! Gar tyvarr inte att aterberatta allt... Vi far borja filma allt vi gor ;)

Btw, sa finns det tydligen HAJAR precis vid stranden.. haromdagen trampade jag och krille pa en fisk.. och da var det en kollega till mig som beratta att det finns sma plattfiskar vid stranden MEN aven Hajar blandat med rockor tror jag det var!!? fast det ar inga turister som vet om det!! OKEJ!!!! sa vi kan ha trampat pa en haj.. hahah cool!! ELLER!?! :P de fangade aven en VIT HAJ i en fiskebur snett neranfor varan lagenhet!!
Jag som redan ar radd for vatten :P

Hoppas Ni har det Bra hemma!!!!
SAKNAR ER!!!

Soliga Halsingar ;)





REGN!!!!!

Japp ni laste ratt. De REGNA galet mycket i gar!!
Nar jag gick till jobbet igar morse regnade det inget, men de hade gjort under natten for de va mycke blott pa marken.. de har ju inga avlopp efter ordning har sa vattnet rinner ju inte undan :P

Jobbade till ca 13, da kom perka joppe och krille och hamtade mig sa gick vi till boxningsgymet och biffade. GOTT!!! Mycket efterlangtat av allihop!! Men vi tog de ganska lugnt eftersom de va ett tag sen som vi tranade. Sen gick vi hem i REGN!!! regna galet mycket, sag ut som vi hade hoppat i havet ;P PLUS att INGEN fattar att om man kommer i 200 km och kor i en STOR vattenpol sa skvatter det.. nej nej... de bara gasar pa. hahahhaha.. trodde vi va i ett vattenland dar ett tag. Fick stora vagor over oss lite da och da.. men va gjorde val det nar vi anda redan var genom blota ;)
Nar vi kom hem kakade vi sen la vi oss och sov :D Mmmmmm!!!

Sen tranade killarna hockey som vanligt, nar de kom hem gick vi ut och at pa en kina restaurang. Mycke Bra mat! Joppe jonas och Krille drog ut och festade, jag och perka gick hem. Krille kom hem 5.30 DUKTIG!!! JOnas och joppe typ 7. Sa de va utslagna i morse nar jag och perka gick upp och at frukost for att sen ge oss i vag till gymet igen. Korde ett lagom pass i dag oxa. Men KANNS i hela kroppen. kommer nog inte kunna rora mig i morgon!!
 Idag har det inte regnat men de har heller inte varit sol... Hoppas de ar battre vader i morgon. For da ska jag ner till stranden!! ;D Perka och krille som inte far sola och bada hoppas nog pa annat :P

Nu ska jag kila ivag hemat, men forst till affaren och kopa med lite gottigheter ;D Har man varit sa duktig och tranat maste man unna sig! Ioch for sig unnar vi oss nat varje dag, men va fan! ja gillert!!!

PUSS!!




Uppdatering!

Overraskningen i sondags vart jatte lyckad ;)

Jag tog med min karlek ut och at en god middag forst pa en restaurang vid stranden.. Sen fortsatte vi var lilla promenad langs stranden tills vi kom in till affarerna.. och fontanen ;) hihih.. jag hade tagit med honom till en "fontanshow". Fast vi var en timme tidiga.. jag trodde det skullle borja kl 20 men det borjade visst kl. 21. men de gjorde inget for vi hann med och shoppa, lr JAG hann med och shoppa. blev en jeans kjol och ett par jeans skjorts ;) sen satte vi oss i en trapp och kollade pa fontanen som sprot vatten till musik och andrade farg. Jatte fint, MYS!!!!!
Valdigt uppskattat :)

I mandags jobbade jag 9.30 till 13.30 sen gick jag direkt till Darktime tatto, dar Krille lag och blev tatuerad ;)
Sen hem och SOVA!! behovde verkligen sova ikapp lite efter helgen... Nar killarna drog ivag pa traning hade jag lite hemma SPA. gjorde min egen ansiktsmask av en papaya. Ska tydligen va nya botox. hahaha.. :P
Nar Killarna kom hem igen hade vi filmkvall. Jatte mysit nar vi sitter och kollar film allihop tillsammas :)

Idag var jag och perka ute pa en morgon promenad i berget breve oss. Puuuhh va det sveed i benen. Gick i kanske 20 min. hhahaha ;)
sen var det Perkas tur att lagga sig under nalen. De har gjort likadana tatueringar, Jatte fina :) Me like!! Sa nu far de inte vara i solen pa typ tva veckor... kul. Eller?!?
Jag lag ca tva tim pa stranden sjalv forut och stekte lite. joppe och jonas var pa en strand langre bort och raggade pa brudar :P Men kl 15 samlades vi alla hemma for Stadning av lagenheten! Tisdagar ar varan staddag ;) Fast killarna ar sa duktiga sa de hade i stort sett gjort allt klart innan jag kom hem. ;D Taack!!

I morgon borjar jag jobba 9.30 vet inte hur lange jag ska jobba.. men tror typ tre tim :P
Sen far vi se vad dagen bjuder pa ;D UNDERBART att SLIPPA all stress!!!!!!

Just det, var upp och kollade pa ett annat gym som ligger jatte nara varan lagenhet som de oppnar nasta manad, som aven har pass. Jatte fint och frascht! Skulle kosta ca 400 svenska/Manad. Men kanns valdigt onodigt att teckna sig pa ett kort nar jag far trana pa tva gym gratis. killarna far trana pa ett boxningsgym gratis for en i laget kanner han som ager gymet. och da far jag ocksa trana gratis ;) sen far jag trana pa jobbet. Men har fortfarande inte biffat nat... ;P
Anledningen till att jag kollade pa det tredje gymet ar for att de har pass, som spinning osv, fast tror de hade typ 2-3 pass i veckan. Ska kolla va det kostar att betala gang for gang... Tanker inte teckna mig pa nat kort, kanns valdigt onodingt! well well.... vi far se ;)

MINA tjejer!! Ar det inte dags for tjej-mys SNART?!?! vavavvavava?! Vi kan va hemma hos mig ;)
LOVE YOU and MISS YOU!!!!!

Pusss!




VINST!!!

Japp.. De vann forsta Matchen ;D 4-3.
TYVARR missa jag matchen.. slutade nar matchen borjade.. orkade inte stressa sonder mig for att se slutet.. men nu i efterhand angrar jag att jag inte akte dit. Hade tydligen varit en rolig match och jatte bra publik!!!
Joppe jonas perka och krille spela tillsammans och gjored alla poang. DUKTIGA!!! :D
Min karlek gjorde en ass och ett mal, och Sjalvklart var det han som passade fram vinnar malet till jonas nar det var 4 minuter kvar!!

Nar de kom hem, Overtanda som aldrig forr blev de fest sa klart!!
Skulle mota upp nagra i laget. men vi hitta inte baren de satt pa sa vi satte oss pa en annan restaurang och at pizza och drack.. sen vidare in till las americas for att FESTA!! Sjalvklart forst till den engelska karioke baren, vi maste alltid ga in dit forst och sjunga innan vi gar nagonannanstans ;) hahaha..

Gick runt till nagra olika discon och blev fullare och fullare.. Dock INTE jag som forsokte ta det lungt eftersom jag skulle jobba i dag.
Pavag till en rockbar som vi var TVUGNA till stannade krille for att kissa... vi gick lite sakta fore... tills jag kanner att de tar for lang tid for han.. sa jag gar tillbaka och kollar. BORTA!!!! kollar mig snabbt omkring, ingen krille.... Gar tillbaka till de andra Tvingar med Perka att bli med och leta, de andra skulle sta kvar och vanta.. Hittar ingen Krille... sa vi gar tillbaka igen.. men da ar de oxa BORTA!!! ahhaha.. jag som skulle halla kolla pa alla.. Typiskt :P 

Jag och perka gar til rock baren, som var malet.. INGEN av dem ar dar... gar runt och strosar lite.. tills vi bestammer oss for att aka hem. jag har angest for att Dill ar borta igen.. 
Nar vi kommer hem ska vi ga in till krilles rum och Sno hans lakrits, lite fylle mat ;) Men d a ligger han dar, i sangen!!!!! KASSTAR oss over honom... VA GOR DU HAR!?!?! :P 

Efter forsok att gora omelett.. deckning pa tos osv.. somnar vi ;)

Jag vaknar PANIK slagen kl 6 och tror jag har forsovit mig.. sager till perka att jag ar flera timmar sen och maste ordagrant springa till jobbet :P yrar runt och forsoker hitta ett nr att ringa.. nar jag inser att kl faktiskt ar 6 och jag borjar 7.30. ahhahah.. hoppar i duschen som vi forovrigt bara har KALL vatten i var hur gott som helst!! ;)
Vi vet inte hur vi far pa varmvattnet. hahaha.. Tur det ar sa varmt som det ar ute :)

Nu ar jag pa vag hem fran jobbet.. men rakade hamna pa ett internet cafè eftervagen ;)
I dag fick jag en kram av en arbetskamrat nar vi skulle ata frukost... Hon bara har far du en "mamma kram".
-Taack!! :D

Nu ska jag fortsatta hemat lr jag ska till en bar dar killarna sitter och kollar nan fotboll...

Ikvall ska jag ta med Perka pa en liten overrskning ;) Bra han och jag!!! Ar sa Kar!!! Alskar honom fruktansvart mycke!! Varldens basta pojkvan pa allavis ;D
Berattar mer i morgon.. i fall han skulle va inne och lasa vad jag skriver :P
Amantes amentes betyder forovrigt vansinnigt foralskade!! hihi... ( Lr vare inte sa Sarah Steen? ) ;)

Ha en Bra kvall!!!
PussKram


Oroliiig!!!!!

Kan man Lungt saga att jag har varit!!! hehehe..... jag tar allt fran borjan ;)

Nar killarna kom hem fran traningen igar var de overtanda och ville ut och ta en ol, jag som redan hade lagt mig bangade :P

Vid tolv tiden fick jag ett sms av perka "snart kommer jag hem till dig alskling, puss puss". Bra tankte jag, eftersom jag inte tycker om att sova sjalv :P

vid 04 ramlar perka joppe och jonas in.. perka yrar runt.. ar krille hemma? VART ar krille? Har du sett han?
Jag hade inte hort lr sett krille sen de gick allihop... perka som ar nyktrast berattar att krille helt plotsligt bara forsvann..
vi ringer ringer ringer.. men inget svar...

Jag sover jatte oroligt.. nervos over vad som kan ha hant krille dill sill.

vid 9 orkar jag inte sova langre sa jag gar ut och letar efter honom.. utan resultat.
Gar hem igen och kors forhor perka om kvallen for att kunna luska ut var han kan vara..
De hade varit pa "glade viking" nar krille helt plotsligt forsvunnit, utan att svara i mobilen.. sen hade joppe forsvunnit... Perka som tror att de dragit hem forsoker fa med jonas hem. Jonas ar full som en kastrull sa de tar typ 2 tim att fa in han i en taxi.
Val hemma har de ingen nyckel.. Vi har en grind in till varat lagenhetsomrade som man maste han nyckel till.. sa perka o jonas KLATTRAR over grinden.. 
Perka mena klattra upp till lagenheten men som TUR var kom han pa att det kunde va farligt :P
Sa de lagger sig och sover utanfor porten tills joppe kommer och laser upp. (ring aldrig mig for all del)
Krille forfarande sparlost borta...

jag och perka ringde exakt 20 ganger till krille och skickade sms. INGET svar!!!
Jag trodde han hade blivit kidnappad lr mordad... :P
Kl 11 pa morgonen bankar det pa dorren, jag oppnar och dar star Litta pojk, UTAN skor, pengar och mobil. genom svett!!! HAHHAHAHH.... Han hade vaknat upp pa stranden utan att veta vart ha var :P sa han gick 2 tim pa strandpromenaden med hopp om att han gick at ratt hall.. det ar varan krille det! ahhahaha..
Varldens basta krille ;)

Kan tydligen inte festa utan att det ballar ur har!! ahhahaa...
Det ar fest igen nu pa Lordag! Hall i hatten!!!! ;P

Annars har jag jobbat tva timmar i dag, helt lagom :P At glass och tog de lungt :D
Jag ar bland annat assistent at en tjej pa vintersol, vi far sjalva lagga upp hur och nar jag ska jobba.. bara jag gor 40 tim pa en manad. sen har jag ett schema oxa dar jag ska jobba med andra patienter pa vintersol. :) kanns fortfarande mycke bra :D
TYVARR jobbar jag till kl 18 nu pa lordag sa jag missar typ halva killarnas FORSTA match. Matchen borjar 18. men hinner nog se halva i alf ;)

Ska forsoka trana i gymet till veckan tankte jag! tror det ar 3 veckor sen jag styrke trana sa de ar dags att kora ett pass nu :) 
Sen fick jag reda pa idag att jag far lon nu den 28e redan, Mycke bra!! Tva loningar denna manad kommer sitta fint!! Branner en heldel pengar har!! Trots att jag inte har shoppat sa mycke :P Har inte ens varit in i Zara butiken an.

Imorgon ar jag ledig sa da har jag bestamt att vi ska STEKA pa stranden. Vi har nog bara stekt tva dagar sen vi kom sa nu ar det dags att borja jobba pa fargen.
Sen jobbar jag lordag 7.30-18. sondag 7.30-12.30 :P Sa far inte bli allt for hart festande for min del pa lordag.. men de kan nog va bra det sa jag kan halla koll pa killarna!! ;)

ojoj... va langt inlagget blev, och jag kanner som vanligt att jag skulle unna skriva tre ganger sa mycke :P

Ha de Bast dar hemma!!!


JObb!!

Jepp har gar det undan, fixade klart alla papper igar och i dag har jag gjort forsta arbetspasset pa VinteSol, ett svenskt rehab.center!! ;)
Borjade 7.30 i morse, sjuuuuuuukt jobbigt att ga upp! Men jag kom upp och kom i tid :) Det ligger efter strandpromenaden ca 15-20 min bort, beror pa hur fort man gar. Gick i snigelfart i morse, inte sa frascht att komma svett till jobbet ;P

Verkar jatte Bra i alf!! ska jobba ca 50%. PERFEKT!! ;D Hon som ar personalansvarig ar en jatte gullig tjej. Alla verkar svin trevliga! Jag far alla maltider gratis dar + trana i gymet ;)
Har bara jobbat 7.30-12.30 i dag, men forsta intrycket var Mycket Bra!!!!

Just det, fetsten i mandags blev lyckad!! ahhahahah..... lr de beror pa hur man ser det!! haha... orkar inte dra allt har! men kul hade vi! Nyklomlingen pallade inte riktigt trycket dock ;P lr va fan egentligen var det Ingen som pallade trycket!!! :P Kl 04 var vissa forfarande vakna... :P hahah..
nej nu fattar ni inget av vad jag skriver! Kort och gott.. sa hade vi en riktigt rolig och trevlig kvall!! ;D

Var till en tatuerare i dag efter jobbet och snacka lite.. perka o krille ska fa en tattuering uppskissad till i morgon ;)
Kanske ska gora en jag oxa ;) hihihi...

Puh!! Va varmt det ar! Men det AR SKONT!!!! :D
Ikvall ska jag nog ta en springtur nar killarna ar pa traning! Maste ju va duktig jag oxa!!


I forrgar tror jag det var, da kom forsta hemlangtan... men de gick over snabbt!! :P
Tanker mycke pa er hemma, och vill ha er har! men annars sa TRIVS vi!!!! Hade vart gott med en storre lagenhet lr det hade vart GULD om jag krille och perka fick en egen lagenhet. men man kan inte fa allt :P
 
Maste ladda upp lite bilder nandag sa ni far se hur vi har det!! ;)

PussKram//En kar och lycklig Anna!!


Varmt!!

Varmt som bara den ar det!!! sitter och svettas :P + att det sitter en kille och puffar och roker breve sa jag spyr snart!! Spyr snart upp ALL mat och GODIS jag har atit oxa... ;P Inte mycket som va bra nu.. hahaha ;)
Har fortfarande inte skaffat internet hemma.. kommer antagligen bli svin dyrt + att man far inte surfa hur mycket man vill for de pengarna... hmmm!! Bajs system!!! :(

I dag har jag och perka joggat en svang pa morgonen. Sen gjorde vi oss i ordning for att ga till polisen och fixa massa papper som vi maste ha for att jag ska jobba och perka ska spela. Vi tankta att vi skulle va duktiga och spara pengar och ga istallet for att ta en taxi... hohoooo va dumt tankt!! Inge langt o inge varmt alls!! Jag hade aven mina flippflopp pa mig :P tog minst en timma dit.. VARLDENS ko och inte en polis som kan engelska! BRA!! men som tur var fanns det en jatte gullig tjej i kon som prata bade engelska och spanska som fick va tolk ;) Vi fick vara papper men sen skulle vi tydligen till banken och betala sen kopiera passen bla bla bla.. det skulle ta hela dagen sa hon och da skulle vi inte hinna allt anda sa hon radde oss att ta det i morgon.. sa i morgon ska vi forhoppningsvis fixa KLART allt!!! Mark ska folja med oss da oxa. Han pratar flytande svenska engelska spanska och sakert 7 sprak till :P

Efter polisen var det bara att borja ga hemat lr mot stranden som Joppe och Krille lag och stekte pa. Sa vi tog strand promenaden dit. Kandes som den va tio ganger langre... Men det var fint i alla fall ;) vi sag surfing stranden eftervagen och aven cyklar man kunde kopa. Vi behover cyklar! Gud sa skont att slippa ga overallt hela tiden!! ;)
Val framme hos joppe och krille blev det BADING!!! sjukt gott vare!! :D

kl 16 i dag kom jonas, den femte som ska bo i lagenheten. Verkar valdigt trevlig han oxa. MEN det kommer bli trangt! Fick en xtra sang i dag som han ska sova pa i VARDAGSRUMMET!! sa vi fick moblera om forut.. koksbordet star just nu pa balkongen.. hhaha :P Far se hur detta kommer ga...

Just nu ar killarna pa traning. Jag LANGTAR oxa efter traning!! Jag langtar efter Sarah steens och mina loprundor och galenskaper!!!!!!!
Jag langtar efter alla ER mina goa vanner!!!!
Jag langtar efter innebandy!
Jag Langtar efter Tacos ;) hihih...

Men snart kommer mamma syster och kusin emelie och halsar pa!!! Mys!!
Saknar min syster massor!!! Min andra halft! Jag fick ett jatte fint kort av henne innan vi akte... det star bland annat att om jag kanner mig ensam ska jag kolla pa stjarnorna, for vi ser samma stjarnor och da ar jag inte ensam ;) Alskar dig syster!!!
Fick massa andra roliga och fina presenter innan vi akte oxa! Tack for det :D

Usch.. just nu skulle jag bara vilja ta en raket hem och se hur alla mar och vad ni gor... men sen aka tillbaka igen ;) Hoppas allt ar bra!!

Ikvall ska vi dricka och lara kanna varan nya sambo :P men blir ingen utgang utan bara hemma fest. far se vad grannen sager om det :P hehe...

PussKram





Vilken dag ar det?!

Hahhaa.. inge vilsen :P

Igar var vi i alla fall pa en av europas storsta vattenland!! GALET KUL!!!!! Herrgud va KUL det var!!!!! ;D
Vi trodde det oppnade kl 9 sa vi STRESSADE ivag in i en taxi, skynda skynda vi maste va forst i kon!! OM vi var forst... det oppnade inte forens kl 10. sa dar stod vi med adrenalin anda upp i nasan, utan en manniska i narheten :P hahaha..

Men val innne var det vart ALLT!!! Jatte fint och jatte kul!! Jag akte frittfall, varsta jag gjort. Aldrig varit sa radd. hahah... Men de va kul oxa ;) STOLT att jag vagade! Rutschkanan gick igenom en bassang med hajar och rockor. cool! 
Vi Var dar anda till stagning kl 18 ;)

Nar vi kom hem igen dackade killarna, utmattade av allt lekande.. men jag var fortfarande pigg sa jag tog en joggingtur!! ;) sen kollade vi pa film! Mys!!

Idag har vi varit pa en djurpark. Bussen dit gick 9.15 sjuuuuk lang bussresa!!!!
Vi kollade pa en spackhuggarshow och en delfinshow. Cooolt!!!! Delfinerna var BAST!!
Vi sag aven hajar apor faglar VARLDENS storsta skoldpadda mm. Kul men blev lite langtrakigt i slutet, bussen gick 16.30 hem... Nu sitter jag och perka pa ett internet café de andra ar hemma.

Tanker pa er mycke!!!


Nu ska jag och Perka ta en promenad!! :)
PusssKram




LYCKLIG!!

Igar var jag perka och Krille ut pa en jogging tur pa morgonen igen!! sjont men framfor allt VARMT!!! ;)
Sen tog vi tag och stadade i lagenheten, nar vi hade gjort det gick vi bort och hyrde en bil och akte till IKEA. At kottbullar och potatis=GOTT!!!! Inhandlade nya kuddar, mer bestick och annat nodvandigt. Jag hade velat kopa mer ljus och prydnader men de fick jag inte. Fick med fyra ljus hem i alla fall ;D Hittade aven Kalles randiga!! Wiiii!!
Sen hem och packa upp grejerna innan killarna skulle ivag pa traning. Jag hppade i duschen och gjoed mig snygg infor FEEEST nar killarna kom tillbaka. GRYMT KUL! forutom att grannen kom och hoppa och skrek att hon skulle ringa Policia om vi inte var tysta... men vara glada humor holl i sig anda, vi tog en taxi in till.. vette fan.. men fest vare i alla fall. Sjong karioke sa det stod harliga till pa forsta stallet, sen vidare till "den glade viking", och sen tva andra stallen som jag inte kommer ihag namnen pa. SJUKT KUL hade vi!!!

La oss 06.30 i morse 09.30 ringer vintersol (ett rahab.center som jag sojt jobb pa) och undara om jag kan komma pa intervju.. Yrvaken och antagligen full lovar jag att fixa papper fran alla mojliga stallen for att jag ska fa jobba... hahhaha....  tror ni jag fixat paprena? Nej!! Men jag akte dit och prata med en jatte trevlig tjej som ar personal ansvarig, hon ville att jag skulle borja jobba i morgon redan.. men eftersom jag inte fixat papprena sa ska jag antagligen borja jobba pa tisdag lr onsdag i stallet. ;)
Jobb ar bra, men det tar ju sa mycket tid :P jag trivs med att glassa runt och ta dagen som den kommer! men eftersom vi branner en heldel pengar varje dag sa Maste jag jobba lite :P verka inte va nagra problem alls att fa jobb i alla fall. Pa vagen hit bland annat stannade jag och prata med en svensk som jobbar pa en restaurang langs stranden och han undra om jag ville ha jobb dar, de sokte servitriser.. men jag tackade vanligt nej, kanske langre fram ;)

Efter att vi varit pa vintersol akte jag perka och krille, joppe som nog ar den mest bakfullaste manniskan stannade hemma. Men vi tog i alla fall varan lilla hyr bil och skulle leta upp en strand lite langre bort. Kan ju va kul att se lite annat :) Vi snurra runt runt runt runt anda tills vi hitta den PERFEKTA stranden. Hur fint som helst. Paradis!! Efter 2.5 tim pa stranden tankte vi att de va dax att forsoka hitta hem igen, eftersom de skulle pa traning. vi trodde vi var hur langt bort som helst... ahhaha... men de va vi INTE! Kan nog ga till den stranden om vi vill!!! ;D

Skullle sa himla garna vilja att ni var har... sa mycket som man inte kan aterberatta som jag vill Dela med Er!
Hoppas Allt ar bra hemma!!

Nu ska jag strax ga hem igen, Mark som ar typ ansvarig for laget eller va han nu ar kommer och hamtar oss om en halvtimme, da ska vi ata sen kolla pa hans show ;) ska bli spannande och se vad det ar!! Han sjunger tydligen queen latar och massa annat.

SAKNAR ER!!!!!!!





Okej..

Okej.. forra inlagget blev inte sa innehalsrikt kanske :P Jag har langtat efter att beratta ALLT sen vi kom hit men nar jag tillslut skulle skriva om allt visste jag inte va jag skulle skriva ;)


Har nog insett att vi ar har nu och att det ar har vi ska va i nagra manader till.. och det kanns TOPPEN!!!
Ska uppdatera er lite sa ni hanger med :)

Torsdag: Lunch med mamma+ svarforaldrarna, mycke trevligt! blev en liten tar nar vi sa hej da!
Sen "hem" till fred och fixa det sista. jag insag att jag INTE far plats med allt sa var tvungen ivag och kopa en storre resvaska i sista sekund ;) sluatade med att min Perka fick packa vaskan.. annars hade jag fortfarande statt och sorterat vad jag skulle ha med mig! hahaa.. avslutade dagen med en "vi-ses-snart-igen-middag" pa pitchers med alla goa vanner! TACK for att ni kom, betydde jatte mycket!!! <3
STRESSS til bussen som vi holl pa att missa. SKRATTAR oss igenom bussresan, sov kanske 1 tim.

FREDAG: Framme pa flygplatsen, MAT!!!! sen sitter vi och vantar och vantar pa flyget. Tills vi haller pa att MISSAR det oxa. hahaha.. men vi hann. ;)
Framme pa nasta flygplats, i tyskland. Strosar runt och letar MAT!! sager till oss sjalva att vi MASTE ga in i tid denna gang.. Men icke! hhahaa... kul hade vi i alla fall.
Val framme pa TENERIFFA hamtar tranaren och varan rumskompis upp oss. Installerar oss, sen drar killarna i vag och tranar. Jag tar en promenad!

Lordag: Solar och Badar ;D Fest pa kvallen. Men vi kom aldrig ut genom dorren. Lite Fulla ;) Den enda som tog sig ut var rumskompisen Joppe.han vakna up i soffan degan efter och hade inte ett minne av hu han tog sig hem. BRA Fylla ;)

Sondag:Inte lika fint vader... Kommer faktiskt inte ihag va vi gjorde :P

Mandag: Jag krille och perka tar en morgon jogging tur. Underbart gott!!
Sen fixar med telefoner och annat.. Killarna tranar pa kvallen.

Tisdag: Solat och Badat!! Underbar dag!!! Nu har aven jag fatt farg! Perka och krille blev bruna bara vi klev av planet. inge fuskit alls!! :P Just nu sitter jag langst in i et horn pa en kiosk och skriver. Killarna ar pa vag hem fran traningen.
For det ar val tisdag i dag?? hahahah.. Liite dagvild!!!

Blev ett langt inlagg detta.. men nu ar ni uppdaterade ;)
Skullle kunna skriva hur mycke som helst men da kommer ni inte orka lasa ;P

Allt ar underbart!!!!! skrattar mest hela dagarna ;D Jag TRIVS!!! Lagenheten kunde va lite fraschare dock.. men vi ska nog ta en tur till IKEA nagondag och kopa lite sma saker. som toa borste, toa sits, grytlappar m.m. :P

PussKram//Anna

Vi har det bra!!!

Hej allihop!
Hoppas allt ar bra med er!!
Har inte skaffat natt internet an sa nu sitter vi pa ett internet cafè. Mitt svenska nr funkar inte heller just nu... men vi har ju fejjan om ni vill na oss ;) har aven ett spanskt nr.

VI har det UNDERBART!!! Bor ca 2 min fran stranden i en fyra. Jag perka krille Joppe ;) (en fran linkoping) hans kompis jonas kommer om en vecka. Trangt och gott :P

I dag har jag och perka och krille varit ute och sprungit pa morron. -BRA gjort ;)
Annars har vi mest slappat och matt gott!! hur harlgt som helst! trivs som fisken i vattnet. :D

Nu ska vi ga ut i solen igen. Mmmmmmmm ;D

Love!!!!

Början på nå nytt!!

Sitter just nu hemma i Ransäter hos mamma och pappa och försöker komma på allt man kan göra med sin blogg :P Har aldrig riktigt förstått meingen med att ha en blogg, en sida om sig själv, haha.. men nu sitter jag här i alla fall och tycker att jag har ett svin viktigt liv som måste läggas ut på internet. ;)

Den största anledningen tilll att jag började blogga lr den enda anledningen till att jag börjar blogga är att jag ska "flytta" utomlands på fredag ;D Och mina nära&Kära vill veta vad jag pysslar med där nere och jag känner att det kan va skönt att skriva av sig eftersom jag inte kommer ha mina underbara ett stenkast bort som jag är van vid. Vem ska jag prata med om Allt?! Vaa va va?! :P
Nu låter det som att jag ska flytta helt solo men det  ska jag INTE! Min sambo Perka och hans kompis Krille ska med oxå. <3 Vi bestämde oss för detta nångång i vintras och nu ÄNTLIGEN ska vi åka! I morgon, torsdag, ska vi äta middag med massa kompisar på pitchers. Sen går flygbussen 00.05 till Arlanda flyget går 07.30 på fredag morgon! Pirrit! För er som inte vet det redan så ska perka och krille spela inlinehockey och jag har sökt jobb på ett rehab.center.
Mer om det en annan dag.....
Nu måste jag fixa det sista så jag kommer i säng. I morgon ska jag och mamma åka till Karlstad och äta Lunch med Perka och hans mamma och pappa. Alltså min svärfar och svärmor ;) Ska bli himlans trevligt, som alltid!

Natti natt!


RSS 2.0