Go fortsättning!


Min/våran jul har vart tipptopp! Verkligen jätte jätte kul att va hemma o träffa alla!
I torsdags käll, efter att vi varit i ransäter o munkfors o hälsat på åkte vi till syster o henrik o spela bingo lotto ;) Vann inget, vad vi vet i alf :P missa visst ettans bingo. :P 
När vi spelat färdigt åkte vi till vålberg till svärföräldrarna o spela Wii tills klockan blev ett på natten. Jätte kul!!

Klockan 8 på julaftons morgon käkade vi frukost allihop, perkas bor + flickvän och så klart svärföräldrarna o jag + perka. Mysit. Blev även lite julklapps utdelning. :)
Sen forsatte vi dagen med att klä julgranen o förbereda maten.
vid ca halv ett kom resten av folket. :)
Men när klockan var runt halv 4 var ja o Perka tvugna att åka till Munkfors. För att hinna umgås med min släkt oxå. ;) Jätte trevlig dag, början till slut, med massa fina paket o mat ;) Kunde inte ha blivit bättre!!

Igår åkte vi tillbaka till karlstad efter frukosten i Ransäter.
Vid halv 5 var de dags att hämta tjejerna för fest hemma hos Henrik. Så med krille som chaffis o Henrik som bartender tog vi limosinen o åkte runt o samla in våra goa ;)
Väl tillbaka hos henrik började festen på riktigt. Jätte roligt!! Sen bar det i väg in till blue moon bar.
Jag o Melin gick bananas på dansgolvet. hahahhhaha!!! Vet inte riktigt va vi höll på med men kul hade vi ialf.
Natten tillbringade ja hos sarah steen. Ligger i hennes soffa nu, hon är iväg o köper frukost. ho ä bra ho ;D
Perka älsklingen var hos gullstrand i går o festa så han var fortfarande full när jag prata med han förut. hahha.. så de hade nog kul de oxå igår ;)

nuuuuu blir de frukost!!!!!!
Tack för igår mina underbara!!! hela veckan har varit kanon!!

SWEDEN!!!!

Tidigt i morse kom vi till sverige, KALLT men framförallt jätte kul att va hemma!!! ;D


"Sista" kvällen på Teneriffa var vi ute o åt trerätters på nordickitchen, sviiiiiin gooooo mat!!!!!!!!!!!! Markus som vi lärt känna här nere är delägare på den restaurangen o även på det ute stället som perka o jonas hjälpte till o jobba i baren på. Jätte trevlig kväll!! Blev hyffsat tidigt för mig o perka, krille o markus fortsatte festandet.

Matchen i lördags förlora de förrestent med 4-6. :( Spelade utomhus i 3 plus grader, med en låååång resa i benen... så jag vet att de kämpa så gott de kunde.. men de gick inte hela vägen. De kom hem halv 9 på söndag kväll. Jag var ledig hela söndan, men var knappt utanför dörrn. Tvätta 5 maskiner o packa o dola inför hemresan. Hann även med o sola lite på balkongen. ;D

I natt  landade vi klockan tolv, Fred kom o hämta oss. Tack vännen!! :) Varmt lr?! 40-50 graders skillnad bara :P Somnade ca halv 5 i morse klev upp kl 8. Åkte till syster o hämta vinterjacka o halsduk sen till NOVA för klippning i sligning av duktigaste Emma. ;D Alltid lika trevligt o sitta o skvallra lite ;)

Sen möttes vi upp, jag Linda, syster o Melin för lunch på stan. Mycke tjatter blev de, såå himla trevligt!! strosa runt lite på stan innan Sara O anslöt till gänget! Jätte trevligt o mysigt!! Tack för det tjejer. Love You massor!!

Efter mys på stan bar det av till vålberg till svärföräldrarna! Ett kärt återseende, med en liten tår i ögat :) Jätte trevligt även där. som alltid!! Fred var med dit oxå så han perka o totte (perkas pappa) fann lite gott att dricka så jag blev helt plötsligt chaffis ;P men de gjorde inget alls. Fick även goo mat av mora!! Jätte trevlig eftermidda o kväll!! Fast totte var i sitt ässe med torra skämt ;) hahhaha...

Nu sitter jag hos syster. Lämna av perka o Fred hemma hos Fred. Blir nog lite grabb fest där ikväll ;)
Vi väntar på Mathilda som förhoppningsvis kommer innan vi somnar :P

I morgon ska vi fika hos perkas bror o hans tjej, ska bli himla kul. sen kommer pappa o tar med oss hem till Ransäter, blir förhoppningvis en tur till mormor o bosse oxå ;)
Sen tillbaka till vålberg för att fixa inför jul o sova över. Fullt ös!! ;) 





 

Da!

Jag känner mig inge vidare på det här med o blogga .;P men jag gör så gott ja kan :)
Just nu sitter jag på jobbet o försöker beställa ett nytt visakort. jag har bara använt koden EN gång sen vi flytta hit så jag har totalt glömt bort koden.. hmmm!?!
Har varit små hängig sen sarah var här. tror hon hade med sig basselusker från sverige hit :P Men jag försöker kurrera med massa apelsiner o kiwi, måste va tipp topp tills vi kommer hem ;) Wiiiii inte länge kvar nu.. o jag inser mer o  mer att EN vecka är  ingenting! HUR ska vi hinna allt? Börjar i alf med att gå till Frisör Emma på Nova så hon får göra mig snygg ;) sen lunch med Bäste Emma Melin ;) efter det blir det nog att åka till vålberg o hälsa på svärföräldrarna ;) Mys!!! Sen får vi se hur vi lägger upp resten av veckan :P Juldagen o annandagen är jag eran i alf, mina vänner :D
Julstämningen är sådär just nu faktiskt... jätte jätte fint pynt på jobbet o på gator o restauranger men i veckan nu har vi haft tok varmt. 26-28 grader i skuggan ;P men i dag är det lite svalare igen. Är i vanliga fall ca 23 om dagarna. Man är ju van att de ska va snö på jul ;) hihi....
I morse drog killarna i väg på borta match, de åkte 5 i morse o kommer hem 18.30 i morgon kväll :( tråkigt. joppe är kvar hemma men han åker til madrid i kväll för att sen åka till sverige. De ska va hemma två veckor....
Annars i veckan har vi inte gjort så mycket... strosat i affärer o suttit  i solen. Var till krilles pappa å åt pepperkakor o drack glögg en dag ;)
Fick ett jätte fint julkort av rutan i går. blev alldeles rörd. hon åker oxå på tisdag.. men hon kommer inte tillbaka :( buhuuu.. men vi ska hålla kontakten på facebook så kanske hon kommer o hälsar på i sverige ;)
http://www.flickr.com/photos/bertilnelson/sets/72157625591125832/ Fick precis de här bilderna från luciatåget skickat till min mail ;) sitter i skrattar för mig själv ;)
Har jag förresten sagt att jag är kär i världens underbaraste kille?!?! ;)  ja jag vet, jag är fjantigt kär, tok kär, LYCKLIGT KÄR!!! ;D Du är Bäst Perka!!!
Ses snart mina underbara!! ;D ska försöka göra ett till inlägg innan vi åker på tisdag :)

kändisar :P

Finns en till film på oss på youtube nu. Kolla in "Luciatåg i los cristianos 2010" ;) jätte dålig bild men de är vi ialf. Killarna syns nästan inget alls.. de står längst upp i vänster hörnet :)

Bjuder på lite andra bilder i stället :P

Firar Rutans födelsedag. 
l

jag o älsk, efter att vi kollat på Marks spelning ;)


Krille Dill sill blir uppvaktad med tårta o champagne frukost på sin födelsedag!



Bad pojkar vid hotellet där stina bodde.








Lucia!!

I gar kvall gick vi Luciatag. Jag var Lucia o killarna var stjarngossar, sa fina sa ;)
Vi hade med kameran, men nar vi skulle ta kort var batteriet SLUT!!! TYVARR!! Men de va flera fran jobbet dar, sa ska hora om de tog nagra kort som ni kan fa se, Krilles pappa var aven dar o filma hahahha... :P

Vet inte hur manga vi var sammanlagt i taget..  det var i alf manga duktiga sma barn med + vi + kyrkokoren sa vi blev en hel del med folk. Jatte kul men framfor allt jatte JOBBIGT!!!! Jatte kul att fa ga in i kyrkan forst med ett fint tag bakom o motas av massa leenden o kameror :) Men effter att ha statt dar kanske halva tiden i VARMEN blev det jatte jatte jobbigt!!! Trodde jag skulle svimma fler ganger.. var sa otroligt varmt!! Men jag forsokte se glad ut anda :P Det tog 1 tim i kyrkan sen tagade vi ut o stod pa trappan o sjong nagra latar oxa. Da var jag nog bara nagra sekunder ifran att spy.. det enda jag kunde tanka pa pa trappen var HUR ska jag kunna spy med kronan pa huvudet?!... hahahha :P Men det gick bra, jag lyckades halla mig fran att spy lr svimma. ;) Kanns jatte kul att ha varit med o deltagit i luciataget har nere, trots att de va jobbigt i slutet.

Nar vi var klara i kyrkan tog vi en fikapaus med kanel bullar o dricka innan det var dags for att aka till "den glade viking", ett skandinaviskt ute stalle i las americas. Vi var aldrig till gotakanal.
Pa glade viking fick vi sitta i vipen o dricka glogg o ata papparkakor innan vi skulle taga in. Nagra passade aven pa att ta lite starkare o dricka ;)
Barnen o koren var inte med til viking, det var bara vi i luciataget. Sa det gick mycket fortare dar, de var heller inte lika varmt o inte lika mycket folk. Sa det var bara kul. Krilles pappa var aven med dar o filma lite :P

Nar vi lussat klart fick vi dricka hur mycket vi ville gratis i baren. Men jag o de andra tjejerna (mina arbetskamrater) skulle upp o jobba i dag sa vi akte hem. Perka foljde med hem han oxa. ;) Men krille joppe o jonas stannade kvar o gick all in.

kanner mig helt forstord i dag trots att jag inte va med ut. Jatte trott o hangig. Sa efter jobbet vid 14 motte jag upp killarna pa stranden o la mig o sov i 2.5 tim ;) Skont!
Mena mig ivag o trana i kvall men battre att vila sa jag blir pigg ;)

Barnen som var med i luciataget i gar lussa aven i dag vid frukosten pa vintersol. Jatte fint! Valdigt uppskattat. De har julpyntat massor i dag pa jobbet. Sa fint sa, men man kan anda inte riktigt fatta att det ar jul snart... I dag har vi haft 25 grader o nastan vindstilla. Ska bli kul att komma hem o kanna lite pa kylan.
Sag att jag skrivit att de va Minus 3,5 pa teide, de ska sta Plus 3,5 grader. :P Men de va hur som helst valdigt kallt.

See ya!!



Alla kanslor pa en o samma gang...

Nu har Sarah akt hem igen... jatte trakigt!!! Saknar DIG redan vannen!! Men vi har haft en jatte jatte Bra vecka med massa skratt, tarar o karlek! O snaaart ses vi igen, hemma i kylan! :P

Blev ett jatte kart aterseende pa flygplatsen.. sa som de bara ar i film ;) hahahaha...
Sen har veckan bestatt av vandring i berg pa egen hand, tog oss 4 tim. Galen vandring med massa tjatter sa som bara jag o sarah kan tjattra :P vi gjorde aven konstiga fynd som bla massa skellet i natt konstigt "hus". En mycket rolig vandring med andra ord... skrattar bara jag tanker pa den!

Sen har vi tranat pa egen hand sa som bara jag o sarah kan.. :P
Vi har akt BIL uppe pa Teide. Gick upp kl5 for att gora oss i ordning o aka. Vackningen bestod av 4 halv fulla killar som sjunger "mer jul, jag vill ha mer jul..." sotisar!

Val uppe pa vulkanen var det OTROLIGT FIN NATUR!!!! men TYVARR va det jatte disigt sa vi sag inte allt... langst uppe pa toppen var de aven stangt pga vadret, massa is. Lite galet de kandes att aka langre o langre mot kylan, sag hur tempen sjonk mer o mer ju langre upp vi kom. Var som kallast -3,5 dit vi kom med bil. manga vandringsleder var stangda for att de va for farligt att ga i dimman.. men efter en stund lattade de upp o blev jatte fint. sa vi skulle ge oss ut, bytte om o va redo men angra oss efter att ha varit utanfor bilen i 5 min. Blaste jatte kallt :P hahaha.. Men vi var JATTE nojda med att bara aka runt o se hur otroligt fint de var over allt...
Sa till varen nar Sarah kommer igen ska vi bestiga toppen :D

Sen har vi tranat med "roboten", vi korde ett dubbel pass, spinning + ton= 2 tim stenhard traning. :)
Vi har shoppat i santa cruz, varit ute o atit, lagat mys mat hemma, badat, solat, kollat film, kollat pa killarnas match, spelat biljard o druckit drinkar o massa mer ;)  Killarna vann med 14-3 Bra spelat!!

I morse gick vi upp 8.30 trots att vi hade sovit 3 tim o var JATTE TROTTA, endast for att ta till vara pa sista dagen. Sarah packade vaskan sen at vi frukost pa balkongen, efter det gick vi ner till stranden o kopte glass o godis som vi at i solen vid stranden... Underbart!! Sen var det dags att packa in sig i bilen o aka till flygplatsen..
Blev ett kansligt hej da. skratta o grat om vart annat. ;) Men som sagt om drygt en vecka ses vi igen :) :)
Tack for en underbar vecka! Love!

Nu sitter vi som vanligt pa bali bar som forovrigt heter balu bar... ahahhahahaha!! jag insag igar att jag har sagt o skrivit fel i 3 manader. Vi sitter pa balu bar ;) Jatt fint vader sa vi har solat lite pa balkongen med krilles pappa o hans kompis.

Strax ska vi ga hem o gora oss i ordning for Lucia taget. Jag ska vara Lucia ;) vi ska forst till kyrkan da det kommer va smockat med folk. ca 500 pers. sen ska vi till Den glade viking o sist men inte minst till gotakanal. Kommer nog ha liet ont i huvet sen :P Men de ska bli kul. Killarna ar nervosa :) hihi... Bildbevis kommer :)

I morgon ar de dags for jobb igen, jobbar 8-14, 6 dagar i strack, ledig 1 dag, jobbar 1, sen HEM till Sverige :) Ska bli sa KUL att traffa Alla!! Langtar!!

Basta mormor fyller 74 ar i dag!!! STORT GRATTIS TILL DIG MORMOR!! SAKNAR DIG!!!
Langtar tills vi kommer hem o vi ska fira jul! Skickar over massa varma Kramar!!







snabb uppdatering. :)

Sarah o jag har precis kakat mat pa Bali bar, annar sligger vi pa stranden o steker ;) Vi har de BRA :D
Annars har vi vandrat, varit till teide, shoppat, tranat med roboten o dolat med massa roligheter!!! I kvall ska vi kolla pa killarna nar de spelar match!! :D :D Sen blir det nog middag ute efter!!
I morgon aker hon hem :( TRAKIGT!!!! Har varit en valdigt lang vecka fast alldeles for kort. hahaaha... vi har hunnit med massor fast inte allt anda :P Men de hinner vi med nasta gang hon kommer ;D

Nu ska vi ner till stranden o lagga oss igen!!! ;D ;D Underbaaaaaaart!!!!!

Uppdaterer er mer i morgon!!!
I morgon fyller aven goaste mormor ar!!! Alskar dig o tanker pa er massor!

Puss o hej leverpastej!

Underbara rara!!!

Sarah har kommit!!! Underbart!!!! ;D
Hamta henne efter jobbet forut, kaka mat sen gick vi ner o lekte i de Stor vagorna! KUUL!!! Nu spelar vi biljard pa Bali bar o dricker smoothies :D
I morgon ska vi till "roboten" o trana sen far vi se vad dagen bjuder pa. Kommer bli en alldeles underbar vecka med massa roligheter o tokigheter!!! LOVE!!!!!


Ha en bra kvall o helg!!
Puss&Kram


Bara rullar fram

Puuuhh! va matt jag ar har precis hets atit allt jag sag hemma :P hahaha... frukostkorv, tortillabrod med ost, 14 kakor, choklad o lakrits.. tror det va allt? Lr?! ;)

Jobbat till 14 i dag medans perka varit ute med krille o hans "gang" pa fisketur. De fick EN lite fisk.. tssss :P Men de fick se valar o delfiner 10 m fran baten i alf. Alltid nat ;)

Jag motte upp dem i hamnen vid 15, da gick jag o perka hem o at mat, sen la va oss o sov sov sov... sen drog perka i vag pa traning o jag fick tok sug pa allt o ingenting sa jag rensa typ skapen.. ahahha sa kan de ga i bland :) :)

Jobbar 8-14 i morgon oxa, efter jobbet ska vi ga o hyra bil o kopa julpynt ;) ja jag vet vi ligger lite efter med pyntet :P hehehe... Fast pa gatorna o restaurangerna har de pyntat jatte fint infor julen :)
Pa sondag jobbar jag oxa 8-14. Sen DIREKT efter jobbet ska jag o perka aka o hamta SARAH STEEN pa flygplatsen!!! wwwiiiiiiii!!!!!!! Tror inte jag kommer va sa narvarande pa jobbet pa sonda. hehehe...
Oj va mycke roligheter vi ska hitta pa!!! ;D


Just de... Jag har glomt att beratta att vi ska va med i lucia taget har nere!! HAHHAHAH!!!! var o ovade igar kvall i kyrkan. Jatte kul!! Killarna ska va stjarngossar saklart,  jag ska va tarna LR Lucia. vi har inte rostat fram lucian an. ;) spannande!
Den 12e Dec ska vi sjunga i en FULLSATT kyrka. ca 500 pers. sen ska vi vidare till Den glade viking o gotakanal.
Lovar att vi ska ta kort! :D
Har massor med kort som jag tankt lagga upp o visa er men har inte blivit av. Ar sa stressigt har nere :P hehe..
Men de kommer!

Ikvall efter traningen ska jonas o perka till en bar i las americas o jobba. Vi har lart kanna markus (fran sverige) som ager baren o han behovde lite hjalp. Sa de ska hoppa in i kvall. Jonas har lite erfarenhet sen forut, men perka? :)


Nu ska jag knalla hem o lagga mig igen :)
Puss o gonatt!!






RSS 2.0